Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 330 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele -
470
g di farina tipo 1 + q.b.
or 470 g di farina tipo 00 + q.b. - 30 g di fecola di patate
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine
3h 30min
Pancarrè
5h
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Rosette
5h 20min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min