Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 330 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele -
470
g di farina tipo 1 + q.b.
or 470 g di farina tipo 00 + q.b. - 30 g di fecola di patate
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Il pane di Altamura
4h
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane pugliese
29h 20min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Polka (pane francese)
5 Std.
Pane al semolino
4h
Panini al latte
4h 50min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Rosette
5h 20min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min