Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'huile de tournesol
- 2 jaunes d'œufs
- 1 - 2 c. à café de moutarde, à ajuster en fonction des goûts
-
1
c. à soupe de vinaigre de vin rouge
or 1 c. à soupe de jus de citron - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2004 kJ / 497 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 53 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce périgourdine
35 min
Mayonnaise
5 min
Sauce américaine
55 Min
Sauce au roquefort
20 min
Sauce bordelaise
45 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Sauce au vin doux
55 Min
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce au poivre
25min
Mayonnaise
5 min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3u. 20min
Sauce gribiche
15 min