Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le croustillant aux épices
- 80 g de biscuits speculoos, coupés en deux
- 15 g de beurre
Le lemon curd
- 1 - 2 citrons jaunes non traités, ziste retiré, coupés en quartiers et épépinés, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de beurre
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de sucre en poudre
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 15 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1428.8 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 16.8 g
- Saturated Fat
- 9.7 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 61.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Trianon
3u.
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 Min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Pièges aux speculoos
3 Std. 15 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Pannacotta au lemon curd
1 Std. 45 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Tarte au citron destructurée
20 Min