Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 250 g di baccalà precedentemente ammollato, dissalato, spellato e a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 2 chiodi di garofano
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 100 g di cipolle a metà
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco piccolo privato dei semi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di lievito istantaneo per torte salate
- 1000 g di olio di arachidi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 729 kJ / 174 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Cavati con le fave
13h 20 min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Menù: Zuppa di tortellini; composta di frutta (Bimby Friend)
No ratings
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Panettone farcito
6h 45min
Panzanella di pane multicereali
5h 20 min
Pasticcio di manzo e funghi
2h 20min
Nems
1 godz.
Mini soufflé
1h 15min
"Finta" cheesecake
1h 55min
Crostata di frutta al San Marzano
1 godz.
Sartù di riso
1h 25min