Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 250 g Champignons, je nach Größe geviertelt oder geachtelt
- 450 g Wasser
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Penne (z. B. von Barilla)
- 100 g Babyspinat (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2180 kJ / 521 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 5.7 g
In Collections
Alternative recipes
Champignon-Spinat-Nudeln
30 min
Feta-Nudeln
30 min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30 min
Pilzragout mit Spätzle
30 min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40 min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35 min
Tortellini-Champignon-Auflauf
50 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min