Soupe de panais

Soupe de panais

4.2 86 ratings
Prep. 10 min
Total 35 min
4 portions

Ingredients

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de panais coupé en morceaux
    700 g
  • d'eau
    800 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de cumin en poudre
    2 pincées
  • de curcuma en poudre
    2 pincées
  • de piment de Cayenne en poudre
    1 pincée
  • de crème fraîche
    50 g
  • de persil frais ciselés
    3 brins

Nutrition per 1 portion

Calories 184 kcal / 768 kJ
Protein 3 g
Fat 5 g
Carbohydrates 32 g
Fibre 6 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...