Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 280 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 250 g di farina integrale di spelta pura
- 200 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di nocciole
Lavorazione
- 1 cucchiaio di farina semibianca
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di mirtilli
45min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 dk
Treccia con mirtilli rossi
No ratings
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Polenta
1sa
Pane al latte
2h 20min
Dado vegetale
1sa
Flan di semolino
1 Std. 15 Min
Pane di segale vallesano
10 Std.
Zuppa d'orzo
1h 20min
Crostata di marmellata
1h 10min