Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 280 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 250 g di farina integrale di spelta pura
- 200 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di nocciole
Lavorazione
- 1 cucchiaio di farina semibianca
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di arance e zucca
35 min
Pane dolce con pere e noci
No ratings
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Crostata al rabarbaro
55 Min
Crostata di mele
1h 15min
Burro alle erbe aromatiche
5 min
Minestrone
45 min
Pizza con la zucca
1hod.
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 min
Pane ai semi di lino
1hod. 30min
Pane paesano
3 Std.