Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 160 g di latte intero
- 60 g di zucchero
- 1 limone, il succo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 150 g di frutta mista fresca, a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 614.8 kJ / 146.9 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 10.7 g
- Saturated Fat
- 6.5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 31 mg
Alternative recipes
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6u. 15min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Crema inglese
15 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 Std.
Crema di pesche caramellate e cannella
2 Std. 15 Min
Coppa moresca
15 Min
Bicchierini di cioccolato con mousse cappuccino
3 Std. 30 Min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2óra 30p
Mousse cioccolato fondente e peperoncino
20 dk
Crema Bimby ®
45 Min