Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 160 g di latte intero
- 60 g di zucchero
- 1 limone, il succo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 150 g di frutta mista fresca, a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 614.8 kJ / 146.9 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 10.7 g
- Saturated Fat
- 6.5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 31 mg
Alternative recipes
Mousse al cioccolato
3h 30 min
Panna cotta
6h 30min
Semifreddo mandorlato
8h 20 min
Crema inglese
15 min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 30min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6sa 20 dk
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Mousse ai due cioccolati
15 min
Meringata alle fragole
2hod.
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 Std. 15 Min
Crema di pere e cioccolato
55 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min