Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 160 g di latte intero
- 60 g di zucchero
- 1 limone, il succo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 150 g di frutta mista fresca, a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 9.8 g
- Fat
- 10.3 g
Alternative recipes
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Coulis di fragole
20 min
Salsa al cioccolato bianco e pistacchi al profumo di arancia
2h 30min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12 godz.
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6 godz. 20 min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Crema chantilly
35min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Panna cotta danese
8h 25min
Sorso di cioccolato bianco e frutti di bosco
25min