Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cheesecake
- 60 g di burro morbido, + q.b. per imburrare
- 100 g di zucchero
- 220 g di biscotti di avena
- 50 g di fiocchi ďavena
- 20 g di zucchero grezzo
- 400 g di formaggio fresco spalmabile
- 200 g di panna acida (30% di grassi)
- 200 g di mascarpone
- 30 g di farina con lievito
- 4 uova, medie (circa 60 g)
Copertura
- 100 g di confettura di frutti rossi
- 50 g di vino Porto
- 250 g di mirtilli freschi
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 2024.9 kJ / 483.9 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Carbohydrates
- 33.9 g
- Fat
- 33.9 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Torta al lime e ricotta
50min
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10min
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3u.
Calzone dolce di ricotta
1u. 40min
Torta di carote
1h 10min
Cheesecake al limone
5 Std. 25 Min
Torta soffice al cocco
45min
Torta mascarpone e noci
1h 30min
Cheesecake alla ricotta
4h 35min
Crêpes di farina di castagne con composta di mele
1u.
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min