Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base croccante
- 80 g di biscotti speculooos a metà
- 15 g di burro morbido
Lemon curd
- 1 limone, preferibilmente biologico, pelato e in quarti (senza semini)
- 70 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 125 g di zucchero
Meringa
- 3 albumi
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 90 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 257.8 kJ / 61.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 7.8 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Soufflè ai due cioccolati
20 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6 Std. 35 Min
Mousse al cioccolato
3h 30 min
Croquembouche monoporzione
2h 40 min
Crostata more e mirtilli
3óra
Panna cotta kiwi e ciliegie
6 Std. 40 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Biscotto genoise al cacao
1óra 10p
Creme brûlée (senza lattosio)
25 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30min