Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 300 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 25 g Öl
Kräuterbutter und Fertigstellung
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz
- 12 Scheiben Bacon
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 889 kJ / 213 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 13 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 108 mg
In Collections
Alternative recipes
Pesto-Hörnchen
1h 20min
Flammkuchen-Toast
20 Min
Speck-Röstzwiebel-Knoten
1 Std.
XXL Party-Brezel
3 Std.
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1 Std.
Würstchen im Schlafrock
2h
Zupfbrot mit Camembert-Kern
2h 15min
Röstipizza
45 Min
Pizzatorte
2h 30 min
Herzhafte Knusperstangen
30 Min
Schoko-Hörnchen
35 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min