Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 375 g di farina tipo 00
- 180 g di zucchero
- 50 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere (optional)
- 1 pizzico di cannella in polvere (optional)
- 180 g di strutto in pezzi, a temperatura ambiente
- 1 uovo, sbattuto
- 2 cucchiai di semi di sesamo tostati
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 510.9 kJ / 122.1 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 15.1 g
- Fat
- 6.3 g
- Saturated Fat
- 2.4 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 0 mg
Alternative recipes
Torta di rose di mele
1h 10min
Plumcake con liquore all'uovo
1h 10min
Panini limone e miele
5h 30min
Pane dolce con frutta secca
2 Std.
Menù: Brunch (Bimby Friend)
1 godz.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Riso selvaggio pilaf con maiale e prugne
1h 10min
Torta rovesciata ai fichi
1u. 15min
Curry di pollo Cape Malay
1 godz.
Tajine di pollo con miele e prugne
40 min
Pane al rosmarino
10h 55min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 Std.