Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di noci sgusciate
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci freschi, puliti e asciutti
- 900 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- 100 g di Gorgonzola a tocchetti (1-2 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 40.8 g
- Fat
- 28.4 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Malfatti bergamaschi
40 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min