Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di nocciole sgusciate e spellate
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- 80 g di zucchero a velo
- 60 g di cioccolato al latte a pezzi
- 30 g di latte intero
- 3 albumi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1281.5 kJ / 306.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 17.3 g
- Fat
- 25.5 g
- Saturated Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 43.4 mg
Alternative recipes
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Tartufini al tiramisù
3h 15 min
Tartufi rum e cannella
4h 30min
Semifreddo al cioccolato (per 1 persona)
3 godz. 20 min
Spagnola
10h 20min
Gelato al mocaccino e nocciole con marshmallow
10h 20min
Colombine con gelato all'amaretto
10h 20min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8 godz. 25 min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3 godz. 10 min
Cassata gelato
11 godz. 20 min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min