Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 250 g di farina
- 125 g di zucchero
- 150 g di burro morbido
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Ripieno
- 4 - 5 mele
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di granella di mandorle
- 150 g di burro morbido
- 125 g di zucchero
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 50 g di farina di mandorle
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1850.2 kJ / 442 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 53.3 g
- Fat
- 25.6 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crostatine al melograno
50min
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
1h 30min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 Std. 50 Min
Crostata di mele
1h 5min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Strudel di mele
1 godz. 35 min