Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 250 g di farina
- 125 g di zucchero
- 150 g di burro morbido
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Ripieno
- 4 - 5 mele
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di granella di mandorle
- 150 g di burro morbido
- 125 g di zucchero
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 50 g di farina di mandorle
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1850.2 kJ / 442 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 53.3 g
- Fat
- 25.6 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Torta mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Torta rovesciata alle pesche
1 Std. 5 Min
Crostata mele e cannella
1h 20min
Torta frangipane alle mele
2 Std. 20 Min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1 Std. 30 Min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 Std. 45 Min
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Torta di mele e nocciole
1 Std.