Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 250 g di farina
- 125 g di zucchero
- 150 g di burro morbido
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Ripieno
- 4 - 5 mele
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di granella di mandorle
- 150 g di burro morbido
- 125 g di zucchero
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 50 g di farina di mandorle
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1850.2 kJ / 442 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 53.3 g
- Fat
- 25.6 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Strudel viennese scomposto
2 godz. 5 min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Crostata di mele
1h 5min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Crostata alla nocciola
2h
Torta sbrisolona
55min
Torta ricotta e pere
7 Std. 30 Min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Strudel di mele
1h 35min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Crostata di zucca all'amaretto
3 Std. 45 Min
Plumcake sciroppato
55min