Crostata di mandorle e ricotta

Crostata di mandorle e ricotta

4.3 38 ratings
Prep. 15 min
Total 1 h 10 min
8 fette

Ingredients

Pasta frolla
  • di zucchero
    80 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di burro a pezzi
    130 g
Ripieno
  • di mandorle pelate
    80 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di zucchero
    80 g
  • di ricotta fresca ben scolata dal siero
    250 g
  • uova
    2

Nutrition per 1 fetta

Calories 490 kcal / 2050 kJ
Protein 13 g
Fat 27 g
Carbohydrates 52 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...