Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 150 g de figues sèches
- 150 g d'abricots secs
- 100 g d'huile neutre
-
500
g de pâtes sèches, type cheveux d'ange
or 500 g de vermicelles - 1600 g d'eau
- 1 bâton bâton de cannelle
- 2 pincées de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de beurre, fondu
- 150 g d'amandes émondées, grillées
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 100 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3097.6 kJ / 737.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Carbohydrates
- 105.5 g
- Fat
- 28.1 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 238.8 mg
Alternative recipes
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Msemen
40 Min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Soupe à la coriandre
50 Min
Pains batbout marocains
1 Std.
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 Min
Harira
7 godz.
Soupe harira
40 Min
Jus d'avocat aux dattes
5 Min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Lentilles à la marocaine
50 Min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min