Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kartoffelteig
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Dinkelmehl Type 630
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 1 Ei
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, in halben Ringen
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1362 kJ / 326 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Süßkartoffel-Quiche
1 godz. 45 min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 Min
Paprika-Zucchini-Quiche
1 Std.
Käse-Brokkoli-Lasagne
50 menit
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2h
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1 godz. 45 min
Möhren-Quiches
1h 10min
Gemüse-Schmand-Kuchen
1j 30 menit
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1 godz. 45 min
Paprika-Salami-Quiche
45 Min
Kartoffel-Zucchini-Tortilla
1h 10min