Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de lait entier
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 300 g de cerises, coupées en deux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1450.2 kJ / 347.8 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 27.2 g
- Fat
- 24 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 83.5 g
- Sodium
- 16.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min
Pannacotta à l’orange
4u. 25min
Sundae au coulis de fruits rouges
13 Std.
Pannacotta
5 godz. 50 min
Mousse de fraise
4h 15min
Crème aux chocolat, sarrasin, banane et noisettes
3 Std. 30 Min
Cheesecake et coulis de fraises
1 Std. 5 Min
Crème à la fraise et au yaourt
3 Std. 20 Min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1 Std.
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3 Std. 40 Min
Crème pâtissière au caramel
50 Min
Yaourt à la compotée de fraises
12 Std.