Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 110 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 230 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g rote Paprika, in Stücken
- 130 g Rinderhackfleisch
- 15 g Ajvar
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Cherry-Tomaten
- ½ Salatgurke
- 1 rote Zwiebel
- 200 g Feta
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Burrata-Pizza
1h 40min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1小时 20 分钟
Sesamkringel - Simit
2 Std. 10 Min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 Std.
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Fladenbrot - Pide
1 Std. 50 Min
Gözleme mit Feta
1 Std.
Tandoori-Pizza
1 Std. 45 Min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50 Min