Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa tartara
-
½
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
10 g), le foglioline
lavate e asciugate - 60 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di quark
Asparagi
- 600 g di acqua
- 1100 g di asparagi bianchi, pelati
- 1 ½ cucchiaino sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2088 kJ / 504 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 42 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia al burro a 6 capi
No ratings
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Tarte flambé con pancetta
40min
Knöpfli all’aglio orsino
No ratings
Gnocchi di patate
1h 15min
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Biscotti di linz
3u. 15min
Focaccia con pomodori
40min
Pulled pork alle mele
8h 20 min
Capuns grigionesi
35 Min
Spuma ai mirtilli
10 Min