Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Maccheroni
- 100 g di Gruviera a pezzi (circa 3 cm)
- 400 g di patate a pasta gialla a cubetti (1 cm)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 500 g di mele a pezzi (2 cm)
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni
- 40 g di farina tipo 00
- 160 g di cipolla, in anelli sottili
- 30 g di burro
Terminare la preparazione
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 20 - 40 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3642 kJ / 874 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 92 g
- Fat
- 45 g
In Collections
Alternative recipes
Rösti alla bernese
40 Min
Vichyssoise con pasta
35 Min
Pane ripieno Margherita
3 Std. 15 Min
Liquore di caramello e nocciole
20 Min
Sciroppo Chai
No ratings
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 Min
Scotch pie
3 Std.
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min
Knöpfli
50 Min
Brownies alle noci
No ratings
Trofie alla rucola, crescione e noci
25 Min
Lasagne ai funghi (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min