Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave rouge
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Omelette au cheddar à la truffe
30 min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1 Std. 10 Min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Rissoler 250 g d'échalotes
No ratings
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 min
Oeufs brouillés Sous vide
40 Min
Mille-feuille chocolat-caramel
No ratings
Œufs de couleur jaune
No ratings
Couscous d'agneau et crème catalane
No ratings
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Sauce à la confiture d'oignon caramélisé
2h 5min
Cuisson du riz long blanc
35 min