Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Äpfel, säuerlich, entkernt, geschält, in Stücken (4 cm)
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 30 g Zucker
- ¼ TL Lebkuchengewürz
- 10 g Butter
- 300 g Apfelsaft
- 1 Packung Vanillepuddingpulver
- 1 - 2 EL Mandelblättchen (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 471 kJ / 113 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 3 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 24 mg
In Collections
Alternative recipes
Haferflockensuppe
20 Min
Weißes Topfen-Mousse
1h 10min
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1 Std.
Fruchtpudding (aus Resten)
25min
Apfel-Radieschen-Salat mit Joghurt
15min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Himbeerpudding
35 Min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 Min
Hexenschaum
35 Min
Faule Weiber Suppe
10min
Omas Apfelkompott mit Honig
20 Min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min