Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en cubes (2 cm)
-
15
g de gingembre frais, finement coupé
or 5 g de gingembre moulu - 2 g de mélange quatre-épices
- 25 g de sauce soja
- 100 g de caramel liquide maison (voir conseil)
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 40 - 50 g de pistaches décortiquées, non salées, grossièrement concassées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 36.8 g
- Saturated Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 463.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti carbonara
40 Min
Riz au boeuf et brocoli
50 Min
Bœuf bourguignon
2h
Sauce béchamel
15 Min
Porc au caramel
45 Min
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Ragoût de porc à la grecque
45 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Îles flottantes
40 Min
Crème anglaise
15 Min
Porc aux légumes à la Chinoise
1h 20min
Blancs en neige
5 Min