Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 250 g Perlgraupen, mittel
- 90 g Öl
- 1 TL Salz
- 30 g Pinienkerne
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, grün, entsteint, abgetropft
- 30 g Kapern, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Zucker
- ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Rucola, grob zerzupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 21 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 684 mg
In Collections
Alternative recipes
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min
Mediterraner Sonnenweizensalat
45min
Mediterraner Dinkel-Salat
30 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45min
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 min
Kichererbsen-Salat
15min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1h
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 min
Bunter Graupensalat
40 min
Gebratener Kichererbsensalat
45min