Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Blumenkohlröschen
- 30 g Öl und etwas mehr zum Backen
- 2 TL Salz
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 300 g Zwiebeln, geachtelt
- 30 g Korinthen
- 40 g Mandelstifte
- ½ - ¾ TL Kardamom, gemahlen
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Garam Masala
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 100 g Mandeln, gemahlen
- 30 g Honig, flüssig
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2803 kJ / 669 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 41 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 12.1 g
- Sodium
- 1323 mg
In Collections
Alternative recipes
Locro Argentino
30 min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Grüne Kokos-Pasta
20 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Blumenkohl Tikka Masala
35 min
Miso-Bowl
35 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Tofu-Curry mit Gemüse
30 min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Indischer Gemüsereis
1h
Kokossuppe mit Pak Choi
25 min