Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Emmental
- 1000 g di patate a pasta farinosa, sbucciate e a fette (0,5 cm)
- 350 g di latte
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di burro, morbido
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optional)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 60 g di semi misti, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 184 kJ / 44 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 2.3 g
- Saturated Fat
- 0.9 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 83.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Crackers all'olio extravergine di oliva
3 Std.
Arancini agli asparagi (senza glutine)
1h 10min
Polpettine dolci di semolino
40min
Bevanda all'anguria
10 min
Milkshake biscotti e fragole
40min
Mini quiche con anatra confit
5h
Cake Pops pasquali
2h
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2 Std. 10 Min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Cuori di frolla alla fragola (per 2 persone)
1h 10min
Ghiaccioli cremosi all'anguria e semi di chia
6 Std. 15 Min
Gelato biscotti cookies e panna
3 Std.