Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzana a dadini (2x3cm)
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 170 g di cipolle dorate in 8 parti
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 255 kJ / 1066.8 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 15.4 g
- Fat
- 19.5 g
- Saturated Fat
- 1.7 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 636.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Melanzane insaporite (400 g)
35 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1j
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Verdure miste insaporite
30 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Peperonata (TM6)
45 Min
Caponata alla catanese
1j
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 menit