Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Dinkel
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 400 g Dinkelmehl Type 630
- 240 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- grobes Salz zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 742 kJ / 177 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 296 mg
In Collections
Alternative recipes
Dinkel-Knäckebrot
2h
Focaccia mit Tomaten
40 min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Laugenzopf
3 godz. 30 min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Dinkel-Seelen
9 godz.
Rosmarin-Käse-Cracker
40 min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Dinkel-Bürli
11h
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min
Baguettes auf die Schnelle
50 min
Körner-Bürli
12h