Compatible versions
Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Dattel-Haselnuss-Würfel
- 70 g Haselnüsse
- 60 g Mandeln
- 100 g Datteln, entsteint
- 100 g vegane Margarine, in Stücken
- 100 g Speisesirup, hell (z. B. von Grafschafter)
- 10 g Backkakao
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
Mango-Espuma und Fertigstellung
- 2 Orangen
- 150 g Ananas, frisch
- 1 Sternfrucht
- 6 Physalis
- 60 g Zucker
- 300 g Mango, reif, in Stücken
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Orangensaft
- 80 g Wasser
- ¾ TL Agar-Agar-Pulver (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1990 kJ / 476 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 133 mg
In Collections
Alternative recipes
Herzhafter Tannenbaum
1h
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Herzhafte-Gemüse-Sterne
40min
Orientalische Fladenbrot-Torte
3h 45min
Herzhafte Mini-Cheesecakes mit Erdbeer-Cocktail
3 Std. 40 Min
Pfirsich-Maracuja-Softeis
8h 25 min
Mediterrane Fladenbrote
1h 45min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35min
Guirlache Nougat
1h 30min
Virgin Sangria
35min
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1h 30min
Orientalische Veggie-Patties
1h 35min