Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Starter
- 100 g di chicchi di segale
- 350 g di acqua
- 30 g di semi di lino
- 50 g di fiocchi di avena
- 50 g di arachidi tostate non salate
Impasto
- 1720 g di acqua (di cui 220 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 450 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 15 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- semi di girasole, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia ai semi di chia farcita
4 Std.
Pita rustica
1 godz. 35 min
Filoncini alle olive e formaggio
1 Std. 50 Min
Pane alle banane, miele e mandorle
2 Std. 40 Min
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Pane svedese
2h
Pane proteico
1h 30min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Pane Roti
1h
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min