Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di polpa di zucca (vedere consigli)
- 300 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 uovo
- 200 g di pangrattato
- olio per frittura q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1481.3 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Carbohydrates
- 55.8 g
- Fat
- 8.9 g
- Saturated Fat
- 4.6 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 846.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Crocchette di zucca e taleggio
1 Std. 15 Min
Bruco polpetta (di verdure)
40min
Polpette di carote
1h
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Burger di zucchine
1h
Spiedini di polpette alle zucchine
1h
Polpettine di spinaci e ricotta
30min
Polpette di melanzane
45min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30min
Polpette di spinaci
35min