Straßburger Auflauf
TM6 TM5

Straßburger Auflauf

4.4 (502 ratings)

Ingredients

  • 300 g Bandnudeln
  • Wasser zum Kochen
  • 1 ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
  • 80 g Gruyère Käse, in Stücken
  • 300 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
  • ¼ TL Pfeffer
  • ½ TL Paprika edelsüß
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 20 g Öl
  • 50 g Tomatenmark
  • 200 g Rotwein, trocken
  • 200 g Sahne
  • 1 ½ TL Thymian, getrocknet
  • ½ TL Cayenne-Pfeffer

Nutrition
per 1 Portion
Calories
4685 kJ / 1119 kcal
Protein
41 g
Carbohydrates
84 g
Fat
63 g
Saturated Fat
41 g
Fibre
4.7 g
Sodium
1664 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes