Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
Boden
- 100 g Butter, in Stücken
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Müsli (z. B. Schokomüsli)
Belag und Fertigstellung
- 300 g Sahne
- 1 Pck. Sahnesteif
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sauerkirschen, abgetropft, Sud aufgefangen
- 5 EL Schokoladenraspeln
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1395 kJ / 333 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 68 mg
In Collections
Alternative recipes
Apfelkuchen mit Schaum
1h 15min
Apfel-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Bananensplit-Dessert
20 λεπτ.
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8 Std.
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1h
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2h 15min
Erdbeer-Poke-Cake
13u.
Mandel-Schoko-Baisertaler
50min
Kaffee-Doppeldecker
3h
Zitronen-Mango-Schnitten
6 Std. 30 Min