Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Wasser zum Einweichen
- 8 Blätter Gelatine
Boden
- 100 g Butter, in Stücken
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Müsli (z. B. Schokomüsli)
Belag und Fertigstellung
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sauerkirschen, abgetropft, Sud aufgefangen
- 5 EL Schokoladenraspeln
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1395 kJ / 333 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 68 mg
In Collections
Alternative recipes
Mandel-Kirsch-Bällchen
3u. 5min
Kaffee-Doppeldecker
3sa
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 Min
Quittenlikör-Pralinen mit Spekulatius-Nougat
2j 30 menit
Käse-Kräuter-Knäuel
3sa
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2j
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1j 20 menit
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2j 30 menit
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8h 15 min
Einfache Herrentorte
5h 45 min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2j 30 menit
Bananensplit-Dessert
20 min