Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pudding
- 600 g Milch, 1,5 % Fett
- 35 g Zucker
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Speisestärke
Möhren-Mandel-Boden
- Butter zum Einfetten
- 260 g Mandeln
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 ½ TL Backpulver
- 70 g Maismehl
- 150 g Marzipan-Rohmasse
- Zuckerschrift, weiß
- Zuckerschrift, braun
Buttercreme und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Aprikosenkonfitüre, glatt gerührt
- 50 g Pistazien, gehackt
- 20 Dragee Eier (z. B. von Haribo), siehe Tipp
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1805 kJ / 431 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Marzipan-Mohn-Torte
5h
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20min
Melonenkuchen
3 godz.
Glubschaugen
1h
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10h
Festlicher Gewürzkuchen
96 Std.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Marzipan-Torte
5h
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6 Std. 30 Min
Tiramisu-Torte
5h
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3 godz.