Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pudding
- 600 g Milch, 1,5 % Fett
- 35 g Zucker
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Speisestärke
Möhren-Mandel-Boden
- Butter zum Einfetten
- 260 g Mandeln
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 ½ TL Backpulver
- 70 g Maismehl
- 150 g Marzipan-Rohmasse
- Zuckerschrift, weiß
- Zuckerschrift, braun
Buttercreme und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Aprikosenkonfitüre, glatt gerührt
- 50 g Pistazien, gehackt
- 20 Dragee Eier (z. B. von Haribo), siehe Tipp
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1805 kJ / 431 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2h
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12 Std.
Melonenkuchen
3u.
Erdbeer-Poke-Cake
13 Std.
Eierlikör-Birnen-Plunder
2h 45min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 Std. 30 Min
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6 Std. 30 Min
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Dominostein-Torte
5 Std. 30 Min
Schoko-Weihnachtstorte
17h
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20min
Domino-Käsekuchen
6 Std. 30 Min