Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
TM6 TM5

Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili

4.5 (44 ratings)

Ingredients

  • 2 TL Fenchelsamen
  • 1 TL Chiliflocken, getrocknet
  • 100 g Parmesan, in Stücken
  • 150 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 100 g Butter, weich, in Stücken
  • 1 Eigelb
  • 2 Prisen Meersalz und mehr zum Bestreuen
  • 1 Ei, verquirlt

Nutrition
per 1 Stück
Calories
196 kJ / 47 kcal
Protein
2 g
Carbohydrates
3 g
Fat
3 g
Saturated Fat
2 g
Sodium
72 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes