Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- 125 g di biscotti secchi, tipo Digestive a pezzi
- 15 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 100 g di frutti di bosco misti
- 40 g di zucchero
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Crema al formaggio
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 2034.5 kJ / 486.3 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 34.1 g
- Saturated Fat
- 21 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 238.8 mg
Alternative recipes
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30min
Torta ai frutti rossi
3 Std.
Cheesecake basca
4 godz.
Lasagne crema di pistacchi e salmone (Bimby Friend)
1h 20min
Plumcake allo yogurt e mirtilli
2 Std.
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4 godz.
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40min
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.
Cinnamon rolls
4 godz.
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2 Std. 40 Min
Cheesecake alle arachidi salate
3h 30min