Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa di media dimensione (vedere consigli)
Gnocchi di patate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 - 360 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Carbohydrates
- 65.4 g
- Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 Std. 50 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Polpettine di carne con purè di patate (Bimby Friend)
1h 15 min
Besciamella
15min
Polenta
1h
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Ravioli tricolore
1u. 45min
Besciamella
15min
Tagliatelle al ragù
1u. 10min
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30 min