Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa di media dimensione (vedere consigli)
Gnocchi di patate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 - 360 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Carbohydrates
- 65.4 g
- Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Polenta
1 Std.
Gnocchi di patate
1h 15min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 Min
Gnocchi al ragù
2h 10min
Pane semplice
4h
Focaccia genovese (TM6)
5h
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min