Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
preparazione
- 80 g di nocciole
- ¼ di cucchiaino di fior di sale
- 150 g di prugne secche denocciolate
- 150 g di datteri denocciolati
- 150 g di fichi, secchi i gambi rimossi
- 300 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 200 g di farina di segale, crusca di segale + q.b. per infarinare
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di acqua
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3271 kJ / 786 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 42 g
Alternative recipes
Confettura di pesche e banane
Brak ocen
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Tarte flambé
Brak ocen
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Crostata al rabarbaro
55min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11j
Farina integrale
5 min
Pane paesano
3óra
Blinis
1óra
Torta di Linz
Brak ocen
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Brak ocen