Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 400 g Sahne
- 100 g Milch
- 50 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 200 g frische, gemischte Beeren (optional)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1604 kJ / 383 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 32 g
- Saturated Fat
- 20 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 39 mg
In Collections
Alternative recipes
Himbeersauce
10 Min
Panna Cotta
5 godz.
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Limoncello-Creme
5 godz.
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5 godz.
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1 godz. 20 min
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3h 15 min
Sardische Joghurtcreme
9 Std.
Bratapfel-Tiramisu
2h 45min
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8 godz. 30 min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.