Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di farro in grani
- 400 g di farina + q.b. per infarinare
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 80 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di yogurt
- 1 uovo sbattuto, per spennellare
- Semi di sesamo, per decorare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
panini al latte
2h 5min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30min
Pane di frumento e farro
12h
Powerballs (ricetta vegana)
15 Min
Grissini
2 Std.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Pane per toast
3 Std.
Pane paesano
3 Std.
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min