Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 600 g di farina di grano, etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g di acqua
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (80 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio vegetale
Burro alle erbe aromatiche
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla, halbiert
- 3 rametti di prezzemolo fresco, abgezupft
- 3 rametti di basilico, fresco, abgezupft
- 100 g di burro, non salato, weich, in Stücken
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 godz. 30 min
Grissini
2 Std.
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Pane per toast
3 godz.
Grissini
1小时 20 分钟
Pane al pomodoro e basilico
1 Std. 45 Min
Panini Pita
2 Std.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min