Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Butter
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
-
200
g Rote Rüben, roh, geschält in Stücken
or 200 g Rote Rüben, gekocht, in Stücken - 100 g Rotwein
- 3 TL Vanillezucker
- 200 g Sauerkraut
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- ½ Zimtstange
- 1 - 2 Birnen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Salz
- 30 - 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1576 kJ / 376 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 13 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 13 g
- Sodium
- 931 mg
In Collections
Alternative recipes
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 min
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2hod. 20min
Neunkräutersuppe
25min
Fastensuppe
45 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2hod. 20min
Palatschinken mit Maroni und Buchweizen (glutenfrei)
1hod.
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2hod. 30min
Einfache Gemüsesuppe
40 Min
Mediterraner Oktopuseintopf
1hod. 30min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Schneller Gemüsesuppentopf
40 Min