Risotto alle cinque P
TM6 TM5

Risotto alle cinque P

4.5 (83 ratings)

Ingredients

  • 1 bouquet de persil frais d'(env. 20 g), effeuillé
  • 100 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 min.)
  • 100 g de vin rouge
  • 80 g de concentré de tomates
  • 750 g d'eau
  • 100 g de crème entière
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre, moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
2061 kJ / 491 kcal
Protein
15 g
Carbohydrates
62 g
Fat
20 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes