Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di patate a pezzi
- 1 pomodoro a metà
- 80 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di verdure miste (es. carote, zucca, porro) a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale + q.b. a piacere
- ¼ - ½ cucchiaino di pepe
- 600 g di acqua (variare la quantità a piacere)
-
20
g di burro
or 20 g olio di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Patate lesse
30 min
Zuppa di farro contadina
50 min
Ragù di carne alla bolognese
1sa 15 dk
Passato di verdure
50 min
Vellutata di verdure
40 min
Passato di verdure
50 min
Vellutata di verdure
40 min
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1h
Passato di verdure (Bimby Friend)
40 min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min
Purè di patate (TM6)
1h
Vellutata di patate e zucca
50 min