Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di patate a pezzi
- 1 pomodoro a metà
- 80 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di verdure miste (es. carote, zucca, porro) a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale + q.b. a piacere
- ¼ - ½ cucchiaino di pepe
- 600 g di acqua (variare la quantità a piacere)
-
20
g di burro
or 20 g olio di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Purè di patate (TM6)
1h
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di verdure
40 min
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Minestrone
45 min
Polenta
1h
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Passato di verdure
50min
Mela cotta con crema di marzipane
20 λεπτ.
Passato di verdure
50min
Purè di patate nature
55min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 min