Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de tomates, en morceaux
- 2 branches de thym frais
- 1 brin de romarin frais
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Spaghetti frais aux fruits de mer
1 Std. 35 Min
Riz cantonais
30 min
Bouillon de restes de légumes
55 dk
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15 min
Bolognaise express
20min
Crookie parmesan, romarin et pesto revisité
16h
Tortellini à la ricotta et aux épinards
9h
Spaghetti carbonara fraîches
1sa 5 dk
Purée mousseline
40 min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
No ratings
Flan aux cosses de petits pois, sauce yaourt à la menthe
1sa 40 dk
Petits moelleux pistache, glaçage chocolat
45 min