Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00
- 550 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 8 g di sale
Terminare la preparazione
- 80 di olive verdi denocciolate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 521.7 kJ / 124.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 18.5 g
- Fat
- 4.4 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 316.4 mg
Alternative recipes
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Focaccine con rosmarino
2 godz. 30 min
Filoncini alle olive e formaggio
1 Std. 50 Min
Treccia di pane alle olive
5h 30 min
Girelle di pizza al prosciutto
2 godz. 30 min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Pane bianco
3 Std.
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Panini con gocce di cioccolato
3 Std. 30 Min