Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache au chocolat au lait (2 jours avant)
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 20 g de miel
- 140 g chocolat au lait, en morceaux
Les macarons (la veille)
- 150 g de sucre glace
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- 4 blancs d'oeufs (120 g)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
Le jour même
- 80 g de chocolat fondant, en morceaux
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Génoise
1 Std. 50 Min
Crème au beurre à la meringue suisse
50min
Lemon curd
20min
Parfait vanille-mascarpone
2h 40 min
Macarons Père Noël
3h 20min
Cheesecake basique
10h
Tarte à la confiture de baies mélangées
2 Std. 35 Min
Sauce caramel vanille bourbon
40min
Biscuits croissants de massepain
30 min
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25min
Cheesecake noix de coco-caramel
3h 40min
Granité au café
No ratings