Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'huile de tournesol, et un peu pour le moule
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 220 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé
- 220 g de yaourt nature
- 15 g de levure chimique
- sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 742 kJ / 177.3 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 30.5 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 15.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Risotto de printemps au bouillon d'épluchures
No ratings
Tarte noix de coco et chocolat sans cuisson
2 Std. 20 Min
Moelleux aux barres chocolatées
1h
Cookies aux fruits secs
50 min
Bolognaise express
20 min
Gâteau au chocolat et citron
50 min
Gâteau aux noisettes, romarin et miel
1h
Pâtes orzo au potiron et au poivre
35 min
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1h
Muffins au chocolat et au pain rassis
35 min
Zebra cake
55 min
Gâteau moelleux au chocolat
40 min